Кабмін створив спецгрупу з розслідування ДТП на дорогах

Читать на русском
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що уряд створив спеціальну групу для розслідування аварій на дорогах.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що уряд створив спеціальну групу для розслідування аварій на дорогах.

Про це він сказав в ході прес-брифінгу після засідання уряду в Києві в середу, передає Інтерфакс-Україна.

Дороги-вбивці: що не так із безпекою руху в УкраїніЯк зменшити кількість смертей на дорогах? Олександр Радчук визначив дві складові, які вкрай необхідні для успішної реформи в сфері безпеки дорожнього руху.

«Ми відреагували на заклик президента вжити заходів щодо посилення безпеки на дорогах .... і створили спеціальну групу, яка розслідуватиме аварії, де загинуло багато людей, щоб зрозуміти, як це вийшло, чому система не спрацювала», - сказав глава Кабміну .

Також Гончарук доручив міністру інфраструктури Владиславу Криклію подати до кінця тижня план заходів, який уряд міг би ухвалити для зниження ризиків подальших ДТП.

«Сьогодні я наказав міністру транспорту і інфраструктури до неділі цього тижня подати нам план роботи, першочергових заходів, що ми можемо зробити як уряд, щоб такі випадки відбувалися якомога рідше, наскільки це можливо».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський доручив уряду включити безпеку пасажирських перевезень до першочергових пріоритетів своєї роботи, а також взяти на контроль розслідування великих ДТП, які сталися останніми днями.

Що не так із безпекою руху в Україні - у нашій авторській колонці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: