Бойовики сигналізували про готовність до розведення військ – ОБСЄ

Читать на русском
11 жовтня, бойовики ОРДЛО запускали білі сигнальні ракети, повідомляючи про готовність до початку розведення сил на Донбасі.

11 жовтня, бойовики ОРДЛО запускали білі сигнальні ракети, повідомляючи про готовність до початку розведення сил на Донбасі.

Про це йдеться в звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

До чого може привести розведення військ на Донбасі?У МЗС України повідомили, що розведення військ у Петрівському та Золотому, яке мало розпочатися 7 жовтня, не відбудеться, оскільки бойовики порушили домовленість.
  Як повідомляють спостерігачі СММ ОБСЄ, незаконні збройні формування Російської Федерації близько 12:00 запустили білу сигнальну ракету на південній ділянці околиці розведення в районі Золотого.

Крім того, аналогічні дії російсько-окупаційних сил були зафіксовані спостерігачами СММ ОБСЄ на ділянці розведення сил поблизу населеного пункту Петровське. Однак процес розведення сил не розпочався, так як окупанти не отримали відповідь із української сторони.

«Оскільки у відповідь ніяких дій не було, заходи щодо відведення сил і засобів не почалися», - йдеться в звіті СММ ОБСЄ.

Раніше були названі етапи розведення військ у Золотому і Петровському.

Також нагадаємо, в поліції розповіли подробиці розведення сил під Золотим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: