Бойовики 20 хвилин обстрілювали одну з ділянок розведення сил на Донбасі

Читать на русском
Бойовики з початку поточної доби здійснили сім обстрілів українських позицій в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Бойовики з початку поточної доби здійснили сім обстрілів українських позицій в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це на брифінгу заявив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

Зокрема, бойовики випустили три міни калібру 82 мм і вели вогонь з великокаліберних кулеметів поблизу селища Травневе. Також терористи випустили 14 мін 120 мм калібру в районі Новолуганського, а з гранатометів різних систем і стрілецької зброї обстріляли позиції неподалік Луганського.

З 08.00 протягом 20 хвилин бойовики обстрілювали ділянку розведення в районі Золотого, застосувавши станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

Крім того, бойовики випустили вісім мін в районі населеного пункту Чермалик, п’ять мін біля Новолуганського, три міни — неподалік селища Гладосове.

З початку поточної доби втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, на переговорах в Мінську 1 жовтня були досягнуті домовленості про початок розведення сил в Петровському і Золотому. Розведення мало розпочатися 7 жовтня.

У той же час міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що розведення сил і засобів в Золотому і Петровському не розпочалося через обстріли з боку бойовиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: