У Станиці Луганській завершився перший етап розведення військ

Читать на русском
На даний момент триває демонтаж інженерних споруд. Наступними ділянками розведення стануть населені пункти Золоте і Петровське.

У Станиці Луганській завершився перший етап розведення військ.

Про це інформує пресслужба Міноборони в середу, 2 жовтня.

На даний момент триває демонтаж інженерних споруд. Наступними ділянками розведення стануть населені пункти Золоте і Петровське.

«Станом на сьогодні у Станиці Луганській завершився перший етап розведення, і триває процес демонтажу інженерних споруд. Щоб на цій ділянці не було переміщення військ, спостерігачі Наглядової моніторингової місії ОБСЄ здійснюють моніторингову діяльність, а процес відведення контролюють представники Спільного центру з контролю припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК)», - йдеться в повідомленні.

Також у пресслужбі нагадали, що розведення військ відбувається в рамках досягнутих у попередні роки домовленостей в Мінську: протоколу від 5 вересня 2014 року, меморандуму від 19 вересня 2014 року і комплексу заходів щодо виконання Мінських угод від 12 лютого 2015 року. У 2016 році було підписано рамкове рішення ТКГ про розведення сил і засобів на трьох ділянках, межі яких закріплені в домовленостях: в Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

Нагадаємо, в Станиці Луганській завершують будівництво обхідного моста.

Також відзначимо, в Станиці Луганській на мосту встановили веб-камеру.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: