Богдану доручили підготувати послання президента до Ради

Читать на русском
Володимир Зеленський, президент України, дав доручення керівнику ОПУ Андрію Богдану підготувати щорічне послання до Верховної ради.

Володимир Зеленський, президент України, дав доручення керівнику ОПУ Андрію Богдану підготувати його щорічне послання до Верховної ради.

Про це пише пресслужба Офісу президента в середу, 9 жовтня.

Зеленський vs Порошенко: як швидко президенти призначали голів ОДАПетро Порошенко призначив всіх голів ОДА на 357-й день президентства, Володимир Зеленський за 121 день призначив 15 керівників областей.

Координувати підготовкою проєкту щорічного послання президента України до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України буде керівник ОПУ Андрій Богдан.

Йому дозволяється вносити зміни до персонального складу робочої групи, залучати до роботи в ній представників органів виконавчої влади, наукових установ, громадських об'єднань, а також вітчизняних та іноземних вчених, незалежних експертів.

Методичним і науковим забезпеченням підготовки послання буде займатися Олександр Литвиненко - директор Національного інституту стратегічних досліджень. Він також обійме посаду заступника керівника робочої групи.

Робоча група в двотижневий термін має визначитися зі структурою і графіком підготовки проєкту послання, а в двомісячний термін підготувати та подати на розгляд проєкт послання.

Нагадаємо, «Слово і Діло» 10 жовтня проведе онлайн-трансляцію прес-марафону Зеленського.

Раніше радник Юнкера по Україні оцінив роботу Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: