Радник Юнкера у справах України оцінив роботу Зеленського

Читать на русском
Спецрадник президента Єврокомісії Жана-Клода Юнкера по Україні Ельмар Брок у цілому позитивно оцінив президента Володимира Зеленського.

Спецрадник президента Єврокомісії Жана-Клода Юнкера по Україні Ельмар Брок у цілому позитивно оцінив роботу президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Чому в президента така висока підтримка та що здатне її знизити?Главі держави Володимиру Зеленському довіряють більше, ніж армії і церкви. Показник — 79 відсотків — згідно з опитуванням Центру Разумкова.

Однак, за його словами, «також потрібно дивитися, щоб він не зробив помилок, які можуть створити проблеми в майбутньому інтеграційному процесі в напрямку Європейського Союзу».

За словами Брока, він бачить своїм завданням допомогти новому керівництву України, «де є багато людей без досвіду та такі, у яких досвід є», уникнути конфлікту.

«Моя задача - допомогти уникнути проблем в законодавстві в напрямку Європейського Союзу, зокрема, це стосується законодавства в сфері державного управління, реформи правосуддя, децентралізації, щоб не допустити помилок, які ускладнять потім посилення європейських зв'язків України», - сказав він.

Спецрадник президента Єврокомісії повідомив, що має намір відвідати Україну «в найближчі тижні».

4 вересня Єврокомісія призначила колишнього євродепутата Ельмара Брока спеціальним радником з питань відносин з Україною.

Брок сприятиме встановленню зв'язків з новим урядом і визначення пріоритетів і переваг нової адміністрації з ЄС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: