Під Радою активісти вимагали відставки Богдана

Читать на русском
Активісти виступили проти поста Богдана в Facebook із нібито скриншотами листування про те, що людей збирали на Майдан за гроші.

Під Радою учасники акції «Зупинимо капітуляцію» вимагали відставки глави Офісу президента Андрія Богдана.

Відповідне відео опублікувало «Громадське».

Активісти виступили проти поста Богдана у Facebook із нібито скриншотами листування про те, що людей збирали на Майдан за гроші.

«Я думаю, що на наступному тижні ми почнемо акції під Офісом президента України з вимогою негайної відставки цієї людини. Ця людина такими постами провокує зараз громадянський конфлікт... Ця людина невідомо чиї зараз завдання виконує, кидаючи такі заяви», - заявив один із учасників акції.

За його словами, до 14 жовтня учасники протесту очікують чіткої заяви від президента Володимира Зеленського «про неприпустимість капітуляції, підтримки всіх позицій, висловлених резолюцією віче, а також відставки Богдана».

«14 жовтня, незалежно від партійності, незалежно від ідеології, ми вийдемо на вулиці Києва і ваших міст із чіткими вимогами. У нього є час... Це тиждень!», - додав учасник акції.

Додамо, що сьогодні, 6 жовтня, глава Офісу президента Андрій Богдан опублікував пост у Facebook з нібито листуванням, де вказані розцінки за участь в акції «Ні капітуляції».

Також відзначимо, в акції взяло участь більше 10 тисяч осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: