У Зеленського планують ще один візит до США

Читать на русском
Зеленський планує ще раз відвідати США. Як розповів Андрій Єрмак, під час нью-йоркської зустрічі Трампа й Зеленського обговорювалися питання, пов'язані з цим візитом.

Президент України Володимир Зеленський планує ще раз відвідати США.

Як розповів у інтерв'ю «ТСН» його помічник Андрій Єрмак, під час нью-йоркської зустрічі Трампа й Зеленського обговорювалися питання, пов'язані з цим візитом.

Основні зустрічі президентів України та США: історія питанняУкраїнські президенти зустрічалися зі своїми американськими колегами починаючи з 1992 року. Як вибудовувалися взаємовідносини між Україною та США через перемовини перших осіб?

«Саме з ініціативи президента Трампа було дуже так конкретно акцентовано: так, торгівля - з американської сторони в мене відповідає держсекретар, щодо енергетики - міністр Перрі, з української сторони... тобто, на сьогодні ми маємо такі розклад і завдання з підготовки вже офіційного візиту», - сказав Єрмак.

Нагадаємо, що востаннє президент України був у Білому домі в червні 2017 року. Це був робочий візит п’ятого президента Петра Порошенка.

Тим часом політичний скандал навколо телефонної розмови між президентами Дональдом Трампом та Володимиром Зеленським може призвести до імпічменту американському лідеру.

Як відомо, у США оголосили про початок офіційного розслідування щодо імпічменту Трампа.

Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови. У розмові Трамп нагадує Зеленському про те, що Джо Байден, як віцепрезидент США, у 2016 році лобіював звільнення генпрокурора України Віктора Шокіна.

«Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про скандал і можливий імпічмент Трампу.

Також стало відомо, скільки американців підтримують ідею імпічменту Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: