Адміністратора готелю «Токіо Стар» залишили під вартою

Читать на русском
Апеляційний суд Одеси залишив адміністратора згорілого готелю Токіо Стар Ірину Паровик у СІЗО до 18 жовтня, відмовившись пом'якшувати запобіжний захід.

Апеляційний суд Одеси залишив адміністратора згорілого готелю «Токіо Стар» Ірину Паровик у СІЗО до 18 жовтня, відмовившись пом'якшувати запобіжний захід.

Про це повідомляє видання «Думская».

Повідомляється, що суд відхилив пропозицію депутата одеської міськради Ольги Квасницкой та першого заступника голови управління Фонду соцстрахування в Одеській області Олександра Сомова, які зобов'язалися взяти підозрювану на поруки. Пом'якшити запобіжний захід просили у зв'язку з тим, що у адміністратора двоє неповнолітніх дітей.

Нагадаємо, Ірину Паровик підозрюють у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель дев'яти осіб (ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України). 13 вересня Київський районний суд міста Одеси взяв її під варту без можливості внесення застави.

Пожежа в готелі «Токіо Стар» сталася у ніч на 17 серпня. В результаті загорання, яке сталося на другому поверсі будівлі, загинули 9 людей, ще 19 постраждали. Підозри також були повідомлені власнику готелю Вадима Чорного, а також головний інженер «Токіо Стар», яких підозрюють у порушенні пожежної безпеки спричинило загибель людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: