В Одесі сім'ї загиблих у «Токіо Стар» отримають компенсації

Читать на русском
Фінансову допомогу планують надати вже до кінця тижня. Отримають гроші члени сімей загиблих і пацієнтів опікового центру, які напишуть заяви. Крім того, вони будуть повинні довести свої родинні зв'язки.

Сім'ї загиблих у результаті пожежі в Одесі в готелі Токіо Стар отримають по 100 тис. грн компенсації.

Про це заявив директор департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОДА Дмитро Радулов після засідання комісії з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє «Слово і Діло».

Крім того, з обласного бюджету виділять гроші і для потерпілих, яких у результаті пожежі госпіталізували. Вони отримають по 50 тис. грн.

«Обласна державна адміністрація надасть матеріальну допомогу в обсязі 100 тисяч гривень кожній із сімей жертв пожежі в готелі Токіо Стар. Крім того, компенсація в розмірі 50 тисяч гривень буде надана тим постояльцям готелю, які були госпіталізовані до реанімаційного відділення та опікового центру міськлікарні №10», - сказав Дмитро Радулов.

Фінансову допомогу планують надати вже до кінця тижня. Отримають гроші члени сімей загиблих і пацієнтів опікового центру, які напишуть заяви. Крім того вони мають довести свої родинні зв'язки.

Представник потерпілих внаслідок пожежі заявив, що співвласник готелю відмовився надавати фінансову допомогу родичам загиблих і постраждалим.

Нагадаємо, інформація про пожежу в готелі Токіо Стар на вул. Водопровідній в Одесі надійшла до ДСНС 17 серпня о 1:34. Гасити пожежу виїхали 13 одиниць техніки та 65 чоловік особового складу. Займання вдалося ліквідувати лише через три години, о 4:32.

Раніше суд обрав запобіжний захід власнику готелю «Токіо Стар».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: