У прокуратурі уточнили дані щодо затриманих у справі про пожежу в «Токіо-Стар»

Читать на русском
Прокуратура Одеської області уточнила, що у справі про пожежу в Одесі в готелі Токіо-Стар затримали лише власника готелю Вадима Чорного.

Прокуратура Одеської області уточнила, що у справі про пожежу в Одесі в готелі «Токіо-Стар» затримали лише власника готелю Вадима Чорного.

Про це повідомляє «Радіо Свобода», пише «Слово і Діло».

Пожежа в готелі Одеси: поліція виключила одну з версійЕксперти завершили розтин дев’яти загиблих при пожежі в Токіо Стар, теорія про те, що пожежа була спробою приховати вбивство, не підтверджується — на тілах тільки характерні для пожежі ушкодження.

При цьому в прокуратурі зазначили, що можуть відбуватися певні слідчі дії.

«Ми не виключаємо, що відбуваються певні слідчі дії, але нікого більше не затримували», – підкреслили у відомстві.

Додамо також, обрання запобіжного заходу для власника будівлі, де працює готель, Вадима Чорного має відбутися найближчим часом. Йому інкримінують порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель дев’яти людей (ч.2 ст.270 КК України).

Нагадаємо, місцеве видання «Думська» повідомляло, що у справі про пожежу в одеському готелі «Токіо Стар» затримали ще трьох людей, у тому числі керуючу ще одним готелем. Йдеться про готель «Зірка». Крім самого бізнесмена, писало видання, затримані ще три особи. Це керуюча готелем «Зірка» і двоє техніків, які займалися проводкою і дрібним ремонтом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: