«Редколегія» на UMN: Трамп та Зеленський, НАБУ та рада з питань свободи слова

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти говоритимуть про найгучніші теми цього тижня.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19:00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом з Сергієм Щербиною («РБК-Україна»), Катериною Пітєніною («Слово і Діло»), Олександром Мартиненком («Інтерфакс-Україна»).

Імпічмент президенту США через телефонну розмову із президентом України? Чому б ні. Цього разу «Редколегія» збереться, щоб обговорити все, що стосується скандалу навколо Трампа, Зеленського, Байдена та причетних. Ну і як не торкнутись теми закриття телеканалів та новоствореної Ради з питань свободи слова при президентові.

РЕДКОЛЕГІЯ: Censored 112 / Зе Імпічмент / колл-центр НАБУUMN

Про це ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Сергій Щербина («РБК-Україна»), Катерина Пітєніна («Слово і Діло»), Олександр Мартиненко («Інтерфакс-Україна») говоритимуть в прямому ефірі.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, як у ЄС відреагували на слова Трампа і Зеленського про недостатню допомогу для України. Хто з західних партнерів більше за всіх допоміг Україні, читайте у колонці Дениса Поповича.

Також ми розбирались, з ким зі світових лідерів встиг зустрітись президент Зеленський за чотири місяці каденції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: