Європейський суд скасував санкції відносно Януковича

Читать на русском
Кірасир також поінформував про повне скасування і реабілітацію Януковича, який нібито незаслужено постраждав від політичних переслідувань як в Україні так в Європейському Союзі.

Санкції ЄС щодо експрезидента Віктора Януковича скасував Європейський суд.

Про це написав речник Януковича Юрій Кірасир у Facebook.

На його думку, це нібито підтверджує «незаконність і безпідставність їхнього запровадження».

Санкції, розшук, кримінальні провадження: кого з чиновників режиму Януковича більше не переслідуютьЩоб не плутатися, ми зібрали до купи всі дані про те, кого з чиновників режиму Януковича більше не розшукують, з кого зняли санкції, а стосовно кого зупинили кримінальні провадження.

«Рішення Європейського суду від 24.09.2019 року про скасування санкцій щодо експрезидента України В.Ф. Януковича за 2018-2019 рр. є підтвердженням незаконності та безпідставності їх запровадження органами ЄС і вагомою підставою для якнайшвидшого повного їх скасування і реабілітації В.Ф. Януковича як такого, котрий незаслужено постраждав від політичних переслідувань як в Україні, так в Європейському Союзі», - написав Кірасир.

Кірасир також поінформував про «повне скасування і реабілітацію» Януковича, який нібито «незаслужено постраждав від політичних переслідувань як в Україні, так в Європейському Союзі».

«Адвокати президента Януковича будуть домагатися притягнення до кримінальної відповідальності всіх, хто був причетний до організації його політичного переслідування і фальсифікації справ відносно нього, і відновлення справедливості», - написав Кірасир.

Раніше повідомлялося про наміри Януковича повернутися до України.

Також нагадаємо, захист Януковича має намір клопотати про допит Порошенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: