Захист Януковича має намір клопотати про допит Порошенка

Читать на русском
Сердюк зазначив, що захист Януковича також буде клопотати про допит свідків, які не були допитані в суді першої інстанції.

Про допит п'ятого президента Петра Порошенка має намір просити захист Віктора Януковича.

На думку адвокатів, Порошенка мають допитати в Київському апеляційному суді під час розгляду скарги у справі про держзраду. Про це повідомляють «РИА Новости», посилаючись на адвоката Віталія Сердюка.

Санкції, розшук, кримінальні провадження: кого з чиновників режиму Януковича більше не переслідуютьЩоб не плутатися, ми зібрали до купи всі дані про те, кого з чиновників режиму Януковича більше не розшукують, з кого зняли санкції, а стосовно кого зупинили кримінальні провадження.

«Безумовно, оскільки в Оболонському районному суді за політичними мотивами можливості провести повноцінний допит Порошенка нам не дали, буквально на третьому незручному для нього (Порошенка - ред.) питанні суддя допит перервав», - розповів Сердюк.

Сердюк зазначив, що захист Януковича також буде клопотати про допит свідків, які не були допитані в суді першої інстанції.

«Крім того, адвокати проситимуть суд дозволити допит громадян Грузії, які в документальному фільмі, що вийшов на екрани в 2017 році на італійському 5 каналі, стверджували, що в 2014 році їх як снайперів направив до Києва екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 24 січня цього року Оболонський районний суд міста Києва визнав винним Віктора Януковича в зраді і спробі посягання на територіальну цілісність України і засудив його до 13 років в'язниці.

Раніше суд заочно заарештував міністра доходів Януковича.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: