Журналіст має намір подати до суду на Коломойського

Читать на русском
Журналіст і телеведучий Савік Шустер заявив про намір подати позов проти бізнесмена Ігоря Коломойського.

Журналіст і телеведучий Савік Шустер заявив про намір подати позов проти бізнесмена Ігоря Коломойського через висловлювання останнього про те, що Шустер нібито брав гроші з гостей своєї програми за участь в ній.

Про це журналіст сказав в ефірі «Свобода слова Савіка Шустера» на телеканалі «Україна» в п'ятницю ввечері, 20 вересня.

«Я прийняв рішення подати до суду на Коломойського. Захист честі, гідності і, врешті-решт, моєї професійної придатності», - сказав Шустер.

Телеведучий нагадав, що 3 вересня 2015 року його студія підписала контракт із телеканалом 1+1, який діяв до кінця серпня 2018 року. Шустер зазначив, що після двох випусків його програму 18 вересня зняли з ефіру телеканалу.

«Ми все одно за контрактом давали сигнал каналу 1+1, вони нас не випускали в ефір», - додав він.

Перед заявою телеведучого про намір подати до суду в ефірі його програми продемонстрували уривок відео-інтерв'ю Коломойського українському інтернет-виданню «Українська правда», в якому бізнесмен пояснює причину зняття з ефіру 1+1 програми Шустера.

Коломойський стверджує, що Шустер порушив контракт, отримавши передоплату за 10 передач наперед на $2,5 млн.

Під кінець ефіру подзвонив сам Коломойський, який заявив, що готовий судитися з Шустером. У відповідь на звинувачення Шустер запросив до студії юриста Павла Єлізарова зі словами: «Ось зараз вам Павло віддасть гроші, контракти всі».

Єлізаров заявив: «Ігор Валерійович, ми будемо дуже раді вас бачити у суді. Ось тут у нас є контракт, який ми з вами підписали на три роки. Ми передавали вам сигнал, і ви цей сигнал трансформували і не показували, Ігор Валерійович».

На цьому суперечка не закінчилася, а тому через деякий час Єлізаров додав: «Ігор Валерійович, я заасфальтую дорогу до Маріуполя за 10 мільйонів, які ви нам повернете. Позов на 10 мільйонів».

Раніше Коломойський запевнив, що не веде переговорів з владою щодо ПриватБанку.

Також нагадаємо, Коломойський готує позов до суду після звинувачень з боку Гонтаревої.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: