Коломойський запевнив, що не веде переговорів із владою щодо ПриватБанку

Читать на русском
Бізнесмен, колишній співвласник націоналізованого ПриватБанку Ігор Коломойський заявив, що нова влада не веде з ним переговори щодо банку.

Бізнесмен, колишній співвласник націоналізованого ПриватБанку Ігор Коломойський заявив, що нова влада не веде з ним переговори щодо банку.

Про це він сказав в ефірі програми «Свобода слова» Савіка Шустера в п'ятницю ввечері, 20 вересня.

«Компроміс» щодо ПриватБанку: які є варіанти вирішення суперечкиВидання FT повідомило про те, що Зеленський і Коломойський шукають «компроміс» щодо ПриватБанку. Пізніше прем'єр Гончарук уточнив, що переговори ведуть лише президент і його офіс, а не уряд.

«Я про це читаю тільки в пресі. Ніякі реальні переговори, і не тільки реальні, ні консультації, ні переговори не ведуться», - сказав бізнесмен.

При цьому Коломойський переконаний в необхідності компромісу і додав, що «не відчепиться від нового власника Приватбанку».

«Я хотів би уточнити - нас цікавить ПриватБанк, але якщо процес врегулювання велика складність, і це може викликати турбулентності на фінансовому ринку, нічого страшного, ми можемо відмовитися від цього. Все продається і все купується в бізнесі», - заявив він.

Крім того бізнесмен сказав, що розраховує на домовленість з новою владою, а також очікує на «чесний судовий процес», після якого, на думку Коломойського, держава почне пошуки компромісу з колишніми акціонерами банку.

«Я думаю, все стане на свої місця, і держава, напевно, прийде до того, що треба з колишніми власниками шукати компроміс, тому що воно їх, по своїй волі або волі недобросовісних чиновників, пограбувала, позбавило особистої власності», - стверджує Коломойський .

При цьому він заявив, що у нього «немає питань» до Олександра Данилюка, який очолював Міністерство фінансів в період націоналізації ПриватБанку, а нині є головою РНБО.

Раніше прем'єр-міністр Гончарук відхрестився від «компромісу» з Коломойським за ПриватБанку.

Також нагадаємо, правоохоронці розповіли подробиці обшуків в ПриватБанку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: