Коломойський повідомив подробиці зустрічі із Зеленським

Читать на русском
Бізнесмен Ігор Коломойський розповів подробиці зустрічі в Офісі президента з Володимиром Зеленським, котра відбулася 10 вересня.

Бізнесмен Ігор Коломойський розповів подробиці зустрічі в Офісі президента з Володимиром Зеленським, котра відбулася 10 вересня.

Зустріч, за його словами, була першою з моменту його інавгурації. Про це він сказав у кулуарах 16-ї щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) у п'ятницю, 13 вересня, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Чому в ОПУ зважилися на публічну зустріч із Коломойським?Президент Володимир Зеленський зустрівся з бізнесменом, ексглавою Дніпропетровської ОДА Ігорем Коломойським у себе в Офісі.

«Це був перший раз за 4 місяці. З моменту інавгурації це був перший раз. У нас зустрічі не за договором - мене запросили, я прийшов. Запросять у наступний раз - я ще раз прийду», - сказав Коломойський.

За його словами на зустрічі у Зеленського «були присутні ті, кому належить, ті, кого стосується енергетичний сегмент економіки».

За словами бізнесмена, там були міністр енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Оржель, прем'єр-міністр Олексій Гончарук, голова Офісу президента Андрій Богдан, перший помічник президента Сергій Шефір, голова комітету Верховної Ради із питань енергетики та ЖКГ Андрій Герус, представник держави в наглядовій раді Нафтогазу Юлія Ковалів, виконавчий директор НАК Юрій Вітренко.

Бізнесмен також відкинув ідею, що є радником Зеленського.

«Щоб бути радником потрібно постійно працювати, а раз на 4 місяці це не робота», - додав він.

Раніше Зеленський розповів, про що говорив із Коломойським.

Також нагадаємо, Коломойський розповів деталі зустрічі з Порошенком.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: