Зеленський розповів, про що говорив з Коломойським

Читать на русском
Зеленський розповів журналістам, що говорив з олігархом Ігорем Коломойським про скасування монополії і зниження тарифів на комунальні послуги.

Президент Володимир Зеленський розповів журналістам, після виступу на шістнадцятій щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES-2019), що з олігархом Ігорем Коломойським говорив про скасування монополії і зниження тарифів на комунальні послуги.

«Всі повинні жити за правилами, монополії не буде. Для всіх. І в тому числі для пана Коломойського. І щоб він сприяв, щоб ціни, які пов’язані з комуналкою – там дуже багато питань – щоб вони знижувались», - відповів президент на запитання журналістів.

Українці оцінили нову владу. Як довго Зеленський зможе утримувати рейтинг?Згідно з результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг» (6-10 вересня), відсоток задоволених роботою президента Володимира Зеленського на початку вересня зріс майже в півтора рази.

Зеленський уточнив, що всі розуміють, що мають бути ринкові умови, і європейські партнери України хочуть, щоб був ринок, але треба зробити, щоб компослуги були дешевшими.

Нагадаємо, 10 вересня олігарх Ігор Коломойський зустрівся з президентом Володимиром Зеленським на Банковій.

В Офісі президента заявили, що говорили про ведення бізнесу в Україні та енергетичну сферу.

Також сьогодні президент Володимир Зеленський розповів на YES-2019, що чекає на розведення сил у Петровському й Золотому в найближчі тижні і на зустріч із лідерами Росії, Франції та Німеччини до кінця вересня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: