«Газова справа»: Верховний суд відмовив матері Постного у скарзі

Читать на русском
Верховний суд залишив чинним рішення апеляційного суду за скаргою Антикорупційної прокуратури на розірвання договір дарування матір'ю співорганізатора газових схем.
Валерій Постнийфото: hromadske

Верховний суд не змінив рішення Київського апеляційного суду про залишення чинним договору дарування будинку Ганною Постною своєму сину Валерію, якого обвинувачують у співорганізації «газових схем» колишнього народного депутата-втікача Олександра Онищенка.

Таке рішення 9 вересня ухвалив Касаційний цивільний суд, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, 12 грудня 2016 року суд задовольнив позов Ганни Постної про розірвання договору дарування будинку своєму сину. За її твердженнями, цей договір дарування був з умовами, згідної яких, Валерій Постний зобов'язувався забезпечувати свою матір доглядом, харчуванням, утримувати житловий будинок до її смерті, а взамін вона передає йому житловий будинок. Проте, за словами матері підозрюваного, її син нібито не дотримався умов і тому вона подала позов про розірвання договору.

Тому САП подала апеляційну скаргу на це рішення. 28 листопада 2018 року Київський апеляційний суд скаргу задовольнив. Не погодившись з таким рішенням, мати Постного подала касацію. Однак Верховний суд залишив її без задоволення.

Нагадаємо, мати Постного переписала землю на новостворену фірму. Пізніше справу екснардепа Онищенка передали до антикорупційного суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: