ВР скасувала ліцензії операторам телекомунікацій

Читать на русском
ВР підтримала в другому читанні законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню.

Верховна рада України підтримала в другому читанні законопроект №1050 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню».

«За» проголосували 349 парламентаріїв.

Законопроекти Зеленського: які зміни президент запропонував РадіВолодимир Зеленський зареєстрував у парламенті понад 20 законопроектів. Ми розібралися, що пропонує змінити президент.

Цей проект закону був визначений президентом України Володимиром Зеленським як невідкладний.

Законом передбачається усунути законодавчу колізію норм закону про ліцензування і закону про телекомунікації, а саме виключити з переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню, діяльність у сфері телекомунікацій. Документом передбачається замінити ліцензування видів діяльності в сфері телекомунікацій на надання повідомлення суб'єктами господарювання.

У пояснювальній записці зазначено, що закон сприятиме зменшенню адмінтиску на суб'єкти господарювання та спрощення умов започаткування та ведення бізнесу в сфері телекомунікацій.

Нагадаємо, до Верховної ради за перший тиждень роботи внесли більше законопроектів, ніж зазвичай за місяць – 387. Найбільша кількість ініціатив належить президенту Володимиру Зеленському. З огляду на те, що всі його законопроекти зараз сприймають на «ура», «Слово і Діло» вирішило детальніше розібратися, які зміни пропонує глава держави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: