Рябошапка передасть до ВАКС «цікаві матеріали»

Читать на русском
Генеральний прокурор Руслан Рябошапка анонсував передачу низки корупційних матеріалів стосовно високопосадовців до Вищого антикорупційного суду України.

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка анонсував передачу низки корупційних матеріалів стосовно високопосадовців до Вищого антикорупційного суду України.

Про це він розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

Як розповів Рябошапка, наразі Генеральна прокуратура підготувала підозри деяким високим чиновникам. Також готується передача до ВАКС ряду «цікавих матеріалів».

«Кілька підозр високим чиновникам вже готові, незабаром ряд цікавих матеріалів будуть передані до Вищого антикорупційного суду», - заявив новопризначений генпрокурор.

Нагадаємо, раніше голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник анонсував передачу до Вищого антикорупційного суду справи міністра екології. Також за словами Ситника, до ВАКС передадуть низку інших корупційних справ.

Також ми писали, що в перший день роботи Вищий антикорупційний суд отримав 29 клопотань. Всі клопотання, що надійшли до ВАКС, були автоматично розподілені між суддями.

Крім того, раніше Спеціальна антикорупційна прокуратура направила генпрокурору Руслану Рябошапці проєкт підозри колишній очільниці Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак. Корчак звинувачують в користуванні незадекларованим майном.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: