ФСБ затримала двох українців на адмінкордоні з Кримом

Читать на русском
Співробітники ФСБ РФ затримали двох громадян України на адміністративному кордоні Херсонської області та анексованого Криму.

Співробітники ФСБ РФ затримали двох громадян України на адміністративному кордоні Херсонської області та анексованого Криму.

Про це повідомляють Крым.Реалии з посиланням на прикордонне управління російської ФСБ у понеділок, 9 вересня.

ФСБ порахувала, скільки в Росії українських заробітчан і студентівЗа кількістю людей, які приїхали в Росію на заробітки, українці посіли четверту позицію - їх обігнали вихідці з Узбекистану, Таджикистану і Киргизстану.

Стверджується, що один із затриманих - житель Хмельницької області, який слідував на півострів через російський пункт пропуску Джанкой. При цьому 40-річний українець «з квітня 2019 року оголошений у федеральний розшук за шахрайство у великих розмірах, яке він зробив на території півострова».

Також у ФСБ повідомляють про затримання в російському пункті пропуску Армянськ при виїзді з півострова кримчанина, який «знаходиться в розшуку з 2016 року за вчинення крадіжки зі значною шкодою».

Повідомляється, що чоловіків передали російській поліції. Імена та прізвища затриманих не публікують, будь-які їхні коментарі відсутні.

Раніше в липні російські прикордонники затримали двох громадян України, які намагалися проїхати через пункт пропуску Армянськ на адміністративному кордоні. Один з чоловіків знаходився в міждержавному розшуку, а другий підозрювався у вбивстві на території Криму, стверджують у ФСБ.

Також у Криму затримали 37-річного громадянина України в пункті пропуску Армянськ, який прямував на півострів пішки. У чоловіка виявили нібито підроблений паспорт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: