З'ясувалося, коли комітет Ради розгляне законопроект про імпічмент

Читать на русском
Законопроект про процедуру усунення президента України з посади народні обранці планують розглянути в п'ятницю, 6 вересня, на засіданні комітету.

Законопроект про процедуру усунення президента України з посади народні обранці планують розглянути в п'ятницю, 6 вересня, на засіданні комітету.

У Раду за перший тиждень роботи внесли більше законопроектів, ніж зазвичай за місяцьЗа перший тиждень роботи нової Ради було зареєстровано 387 законопроектів. Але варто пам'ятати, що кількість не означає якість.

Про це йдеться в порядку денному комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування на сайті Ради.

Закон визначено президентом як невідкладний.

«Про проект закону про особливу процедуру відсторонення президента України з посади (імпічмент) №1012», - йдеться в повідомленні.

Крім того, розглядатиметься законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади №1066».

Нагадаємо, 29 серпня у Верховній раді зареєстровано законопроект президента Володимира Зеленського про імпічмент глави держави.

6 червня Рада схвалила законопроект № 1098 про тимчасові слідчі та спеціальні комісії парламенту, який передбачає врегулювання процедури імпічменту президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: