У Києві зі стріляниною пограбували іноземця

Читать на русском
Інцидент стався на вулиці Молодогвардійській. До чергової частини надійшло повідомлення від чоловіка про те, що двоє невідомих напали на його брата.

У Києві на Чоколівці невідомі кілька разів вистрілили в чоловіка-іноземця, забрали у нього сумку з грошима і втекли на автомобілі.

Про це повідомляє столичне управління Нацполіції в суботу, 31 серпня, пише «Слово і Діло».

Інцидент стався на вулиці Молодогвардійській. До чергової частини надійшло повідомлення від чоловіка про те, що двоє невідомих напали на його брата.

«Заявник розповів, що чоловіки вистрибнули з автомобіля, кілька разів вистрілили потерпілому в ногу і відібрали у нього сумку з грошима і документами. На виклик виїхали слідчо-оперативні групи Головного та Солом'янського управлінь поліції, екіпажі патрульних і лікарі», - йдеться в повідомленні.

На місці поліцейські виявили чоловіка з вогнепальним пораненням стегна. Його госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги. Постраждалим виявився 22-річний уродженець іншої держави, який кілька вже років проживає в Києві. З місця події правоохоронці вилучили відстріляні гільзи, які направили на експертизу.

Слідчий відділ Солом'янського управління поліції почав кримінальне провадження за статтею про розбій (ч.2 ст.187 КК України). Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше під Києвом пограбували будинок нардепа.

Також нагадаємо, на Волині побили і пограбували журналістів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: