Невідомі пограбували відділення «Нової пошти» в Дніпрі, є постраждалі

Читать на русском
На місці події проводять слідчі дії, поліція опитує свідків і мешканців будинку, в якому знаходиться відділення пошти.

Увечері в п'ятницю, 19 квітня, в Дніпрі невідомий напав на співробітників «Нової Пошти» і заволодів майном.

Інцидент стався у відділенні №53 на вулиці Титова, 2, повідомляє «Інформатор» в суботу, 20 квітня, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що в результаті події постраждали два співробітники пошти: хлопець і дівчина. За словами співробітників патрульної поліції, нападник був один. Злочинець зайшов до відділення та показав підроблені накладні на товари, щоб отримати їх.

«Коли співробітники Нової Пошти не видали товари злочинцеві, він вдарив співробітника пошти ножем. Хлопець отримав поранення в ділянці обличчя. Також постраждала дівчина - другий співробітник пошти, у неї забої і садна. Після цього зловмисник забрав два ноутбуки, виручку за день, товар на суму близько 30-40 тисяч гривень і зник із місця події», - йдеться в повідомленні.

На місце приїхали декілька екіпажів поліції, охоронна служба, швидка допомога і слідчі. Лікарі надали постраждалим першу медичну допомогу, від госпіталізації вони відмовилися. На місці події проводять слідчі дії, поліція опитує свідків і мешканців будинку, в якому знаходиться відділення пошти.

Попередньо, напад скоїв чоловік худорлявої статури, приблизний зріст - 190 см. Злочинець був одягнений у чорні штани і куртку, на обличчі у нього була балаклава. Поліція оголосила злочинця в розшук.

Нагадаємо, в Одеській області пограбували фермерське господарство.

Також відзначимо, під Києвом пограбували народного депутата від БПП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: