У Києві пограбували спостерігача ОБСЄ

Читать на русском
Громадянку Норвегії, яка прибула в Україну спостерігати за президентськими виборами, обікрали в ресторані на Хрещатику.

У Києві у міжнародної спостерігачки, яка прибула в Україну з Норвегії здійснювати контроль від ОБСЄ за президентськими виборами, вкрали гаманець з телефоном.

Як пише «Слово і Діло», про це виданню Страна повідомило джерело в міжнародній місії.

У центрі Києва пограбували квартиру заступника міністра торгівліУ центрі Києва невідомі обікрали квартиру першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодова.

Представниця ОБСЄ прибула до Києва напередодні з групою колег і заселилася в один з готелів у центрі. Увечері 12 лютого жінка вийшла прогулятися по місту і під час прогулянки разом з колегами зайшла повечеряти в один з ресторанчиків на Хрещатику. Саме там, за версією потерпілої норвезької громадянки, її й «обробили» кишенькові злодії, оскільки вона під час вечері залишала сумку без нагляду. Із сумочки зникло портмоне з грошима (сума була, зі слів потерпілої, невелика) і мобільний телефон.

Потерпіла виявила пропажу вже вийшовши на вулицю. Поліція відкрила кримінальну справу за статтею «крадіжка». У закладі, де вечеряла міжнародна спостерігачка, опитують персонал і оглядають відео.

Раніше в Печерському районі Києва сталося збройне пограбування.

Також у Краматорську Донецької області невідомі обікрали квартиру прокурора місцевої прокуратури.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: