У «Слузі народу» заявили, що інші партії не пропонують своїх кандидатів до Кабміну

Читать на русском
Обраний народний депутат від Слуги народу Давид Арахамія заявив, що представники інших партій відмовилися давати кандидатів на посади міністрів у новому уряді.

Обраний народний депутат від «Слуги народу» Давид Арахамія заявив, що представники інших партій відмовилися давати кандидатів на посади міністрів у новому уряді.

Як пише «Слово і Діло», за його словами, посади в Раді будуть розподілені між усіма партіями з дотриманням квотного принципу, а на членів Кабінету міністрів партійні квоти не поширюються.

«Зараз «договорняки» країні не потрібні, тому може бути просто технократичний уряд, не партійний, не політичний», – сказав Арахамія.

«Я не буду називати прізвищ зараз, коли я телефоную представникам інших партій і говорю, а ви можете надати свій … шорт-лист нормальних кандидатів на міністрів, а мені говорять: «а ми хочемо, щоб ви несли відповідальність, ми не дамо». Скажіть мені, це державницька позиція чи політична спекуляція? Якщо є така позиція, хай вони лісом усі йдуть. Це багато політичних сил роблять так», – додав він.

Раніше Арахамія заявляв, що ім'я нового прем'єр-міністра України стане відоме 29 серпня.

Нагадаємо, «Слуга народу» визначилася зі спікером Ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: