Луценко розповів про результати експертизи щодо «плівок Курченка»

Читать на русском
Генпрокурор Юрій Луценко розповів про результати експертизи щодо розмови Курченка і Саакашвілі.

Генпрокурор Юрій Луценко розповів про результати експертизи щодо розмови Курченка і Саакашвілі.

Як інформує «Слово і Діло», про це він розповів у інтерв’ю Цензор.НЕТ.

Луценко на вихід: як генпрокурор виконував обіцянки протягом каденціїУсе вказує на те, що з початком роботи нової Ради генпрокурора Луценка відправлять у відставку. Ми подивилися, що політику вдалося, а що не зовсім за час цієї каденції.

«Тому, що якщо про Саакашвілі, у мене є для вас новина. Буквально минулого тижня ГПУ отримала зрештою експертизу, яка підтверджує, що розмова Курченка і Саакашвілі, яка носить ознаки державної зради, є незмонтованою, а голоси відповідають голосам Курченка і Саакашвілі», - зазначив генпрокурор.

Як відомо у грудні 2017 року ГПУ оприлюднила аудіозапис телефонної розмови, що, як стверджується, відбулася між екс-головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі та підприємцем Сергієм Курченком.

Згідно з версією ГПУ, на ньому політик обговорює з бізнесменом-утікачем їхнє співробітництво, спрямоване на повалення чинної влади. Зокрема, сторони домовилися щодо людини, яка мала координувати їхні дії. Як заявили в Генпрокуратурі, йдеться про соратника Саакашвілі Северіона Донгадзе.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: