Сакварелідзе прокоментував «плівки Курченка»

Читать на русском
Колишній заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе запропонував віддати плівки плівки Курченка-Саакашвілі в Британію або США.
Давід Сакварелідзефото: Накипело

Запис нібито розмови колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі і Сергія Курченка потрібно віддати на експертизу до Великобританії або Сполучені Штати Америки.

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив колишній заступник генерального прокурора Давід Сакварелідзе, повідомляє «Слово і Діло».

«Уявіть собі масштаб Саакашвілі, а хто такий Курченко. Олігарх-втікач це та людина, яка була символом влади Януковича. До чого влада намагається прив’язати Саакашвілі. Є велика справа щодо злочинної групи Януковича, але вона так погано зроблена, що через певний час розвалиться в судах. Виявляється, що по цій справі Саакашвілі вступив в злочинну змову з організацією для того, аби скинути владу в Україні. Ось логіка цієї справи», – зазначив Сакварелідзе.

«Давайте призначимо експертизу, але не в нас в МВС чи інших продажних агентствах, а міжнародну в Британії і Америці. Давайте почекаємо і побачимо. Вона скаже про оприлюднені плівки, що це монтаж. Повірте мені, вони так ретельно до цього готувались, що якщо б у них було б щось, то Луценко це крутив би 24 години на добу», – запропонував він.

Нагадаємо, адвокат повідомив про візит до Саакашвілі.

Раніше міністр закордонних справ Павло Клімкін прокоментував затримання Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: