Зведення ООС: 13 обстрілів, без втрат

Читать на русском
Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи 13 разів порушили режим припинення вогню.

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи 13 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід неподалік Талаківки бойовики вели вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 13 серпняСитуація на сході країни на 13 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Поблизу Лебединського терористи двічі обстрілювали українських військових з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. В районі Гнутового українські позиції потрапили під вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поблизу Новогнатівки бойовики стріляли з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї. Неподалік Новотроїцького позиції сил ОС двічі були обстріляні зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета. В районі Красногорівки, Лебединського, Павлополя, Новогнатівки терористи вели вогонь зі стрілецької зброї. Неподалік Авдіївки зафіксовані обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Південного бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За минулу добу втрат серед українських військових не було.

Від початку поточної доби бойовики здійснили обстріл українських позицій, відкривши вогонь зі стрілецької зброї поблизу Пісків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: