Зведення ООС: 10 обстрілів, без втрат для ЗСУ

Читать на русском
Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи десять разів порушили режим припинення вогню.

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи десять разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід неподалік Широкино бойовики двічі вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів? Як пише «Слово і Діло».

Поблизу Новотроїцького українські позиції були обстріляні з великокаліберних кулеметів. Біля Павлополя і Талаківці терористи застосували стрілецьку зброю. В районі Пісків бойовики обстріляли українських військових з великокаліберних кулеметів, а біля Гнутового - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ біля Зайцевого бойовики вели вогонь зі снайперської зброї. Неподалік Майорська позиції ОС потрапили під вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У штабі додали, що в результаті обстрілу один український військових був поранений.

З початку поточної доби бойовики тричі обстріляли позиції українських військових: неподалік Талаківки з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, біля Водяного зі стрілецької зброї, в районі Гнутового з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: