Саєнко не створив онлайн-платформу для взаємодії влади з громадянським суспільством

Читать на русском
Онлайн-платформа для взаємодії виконавчої влади з громадянським суспільством все ще перебуває на етапі розробки.

Міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко не виконав обіцянку створити онлайн-платформу для взаємодії органів виконавчої влади з інститутами громадянського суспільства.

Обіцянку він давав у грудні минулого року, нагадує «Слово і Діло».

«Ще одним завданням є створення онлайн-платформи для взаємодії органів виконавчої влади з інститутами громадянського суспільства. Наша мета – відкритий і зрозумілий діалог між державою та людиною, причому відкритий і зрозумілий з усіх боків», – сказав Саєнко, коментуючи новий план заходів із впровадження ініціативи «Партнерство «Відкритий уряд».

У серпні в Секретаріаті Кабміну «Слову і Ділу» повідомили, що для впровадження ініціативи «Партнерство «Відкритий уряд» зараз готується технічне завдання зі створення такої онлайн-платформи.

З огляду на те, що Кабінет міністрів найближчим часом піде у відставку, а онлайн-платформа ще не створена, Саєнко обіцянку не виконав.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав указ «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг» для впорядкування роботи держреєстрів і послуг онлайн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: