Мін'юст створив онлайн-калькулятор для тарифів

Читать на русском
Міністерство юстиції створило на своєму сайті онлайн-калькулятор для розрахунку вартості тепла і гарячої води в кожному з регіонів.

Міністерство юстиції створило на своєму сайті онлайн-калькулятор для розрахунку вартості тепла і гарячої води в кожному з регіонів.

Про це повідомляє прес-служба Мін'юсту у вівторок, 2 липня, пише «Слово і Діло».

Нічний тариф на електроенергію: до чого призведе його скасування?У Мінфіні говорять, що з 1 липня в Україні буде скасований нічний тариф на споживання електроенергії для побутових споживачів. Тим часом у НКРЕКП заявили, що диференційовані тарифи за періодами часу продовжують діяти. Якими будуть наслідки в разі скасування нічого тарифу?

За інформацією прес-служби, онлайн-калькулятор дозволяє дізнатися, чи відповідають тарифи обмеженням, які були встановлені Кабінетом міністрів.

Перевірити відповідність можна за посиланням.

Кабінет міністрів України 26 червня встановив граничні тарифи на житлово-комунальні послуги для українців на опалювальний сезон 2019-2020 років.

Зокрема, встановлено обмеження тарифів з постачання теплової енергії: в разі оснащення приладами обліку - 1400 грн за 1 Гкал (з урахуванням податку на додану вартість); в разі відсутності приладів обліку - 35,21 грн за 1 кв. метр (з урахуванням ПДВ).

Також встановлено обмеження тарифів із постачання гарячої води: за умови підключення рушникосушарок до систем постачання гарячої води - 83,66 грн за 1 куб. метр (з урахуванням ПДВ); в разі їхньої відсутності - 75,74 грн за 1 куб. м. (з урахуванням ПДВ).

Також нагадаємо, жителям столиці підвищили тарифи на воду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: