Трускавецьке навчання: чого не вистачає молодим депутатам

Читать на русском
Віктор Небоженкополітолог

Це був справжній «медовий місяць» молодих депутатів і керівництва партії «Слуга народу».

Таку думку в своєму блозі висловив політолог Віктор Небоженко, передає «Слово і Діло».

«Це справжній «медовий місяць» молодих депутатів і керівництва партії «Слуга народу». Обидва поки задоволені один одним. Попереду світле майбутнє й «вічна» однопартійна більшість, а на ворогів у парламенті та вдома чекають лише неприємності», – зазначив Небоженко.

На його думку, трускавецьке навчання виглядає чисто корпоративним «натаскуванням» молодих депутатів за технологією «групової динаміки».

«Між тим правильніше було б починати з найважливішого – політичних смислів та уроків парламентської мужності, а також практики протистояння особистій корупції в процесі роботи парламенту», – уточнив політолог.

Не лише фотографи: професії депутатів нового скликання РадиБільшість майбутніх народних депутатів мають вищу освіту. Серед професій є журналісти, піарники, фотографи, музиканти та юристи.

Це три підстави для будь-якого хорошого молодого депутата Верховної ради, додав він.

«А ось якби їм ще розповіли про сумну долю попередніх двох парламентів імені Януковича та Порошенка, це було б ще й чесно щодо депутатів-ентузіастів і «користувачів» політичного успіху президента Зеленського, які вірять, що тепер удача буде їх переслідувати всі п'ять років», – резюмував Віктор Небоженко.

Як повідомлялося, 4 серпня майбутні народні депутати від партії «Слуга народу» закінчили навчання в Трускавці, яке проводила Київська школа економіки.

Раніше ми писали, яку освіту отримали нардепи VIII скликання. Детальніше – за посиланням. Які професії отримали новообрані нардепи – тут.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: