Вбивство «Сармата»: суд продовжив арешт підозрюваним

Читать на русском
Десяти підозрюваним в організації та вбивстві ветерана АТО Віталія Олешка (позивний «Сармат») суд продовжив запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб.

Десяти підозрюваним в організації та вбивстві ветерана АТО Віталія Олешка (позивний «Сармат») суд продовжив запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Таким чином, суд в Бердянську підтримав клопотання прокурора Геннадія Фоміна. При цьому Євгенія Бродського відправили під домашній арешт.

Слід зазначити, адвокати підозрюваних вимагали перенести засідання, мотивуючи це тим, що о 21:30 закінчився робочий день. Захисник Миколи Ломако, Олександра Обухова та Максима Володимиренкова залишила залу через сімейні обставини, після чого їм надали безкоштовного адвоката.

Нагадаємо, обвинувальний акт щодо ймовірних виконавців і організаторів вбивства Олешка (позивний «Сармат») 28 липня направили до суду. Справа буде слухатися в Бердянському районному суді. Анонсувалося, що 29 липня відбудеться перше засідання, на якому буде вирішуватися питання про продовження строків тримання під вартою фігурантів злочину.

31 липня 2018 року в Бердянську невідомий вистрілив в Віталія Олешка, після чого зник із місця події. Від отриманих травм потерпілий помер. Сигиду затримали в Бердянську 14 вересня 2018 року. Його підозрюють в організації вбивства Олешка. А 16 грудня затримали Євгенія Бродського, якого підозрюють в тому, що він замовив вбивство «Сармата».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: