Вбивство Олешка: суд залишив під вартою підозрюваних

Читать на русском
Апеляційний суд Запорізької області у вівторок, 21 серпня, залишив під вартою чотирьох підозрюваних у вбивстві ветерана АТО, активіста Віталія Олешка.

Апеляційний суд Запорізької області у вівторок, 21 серпня, залишив під вартою чотирьох підозрюваних у вбивстві ветерана АТО, активіста Віталія Олешка.

Про це повідомляє Судова влада України.

Які можливі версії вбивства бійця АТО в Бердянську?31 липня в Бердянську застрелили 43-річного колишнього добровольця батальйону Донбас Віталія Олешка. Можливі версії назвали експерти.

За результатами апеляційного розгляду судом винесено рішення, якими апеляційні скарги захисника залишено без задоволення, а рішення слідчого судді Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 3 серпня 2018 року - без змін.

Судові рішення оскарженню в касаційному порядку не підлягають і набирають законної сили з моменту їхнього проголошення.

Нагадаємо, 31 липня в Бердянську Запорізької області невідомий застрелив добровольця батальйону «Донбас», кавалера ордена «За мужність» 3-го ступеня Віталія Олешка з позивним «Сармат». За цим фактом порушили кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

За деякий час у місті Василівка Запорізької області правоохоронці зупинили автомобіль підозрюваних у вбивстві. За даними поліції, було затримали п'ятьох підозрюваних у вбивстві. Слідство розробляє кілька версій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: