Затримано підозрюваного в замовленні та організації вбивства Олешка

Читать на русском
Віталія Сармата Олешка застрелили 31 липня в Бердянську Запорізької області. Він був добровольцем батальйону Донбас, брав участь в боях за Іловайськ.

У Запорізькій області правоохоронці затримали одного з підозрюваних у замовленні та організації умисного вбивства активіста і учасника бойових дій на Донбасі Віталія «Сармата» Олешка.

Як повідомив в Facebook перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін, 38-річний чоловік майже відразу після скоєння вбивства виїхав разом зі своєю сім'єю в окупований Крим, пише «Слово і Діло». Але заспокоївшись, вирішив повернутися назад.

Віталія «Сармата» Олешка застрелили 31 липня в Бердянську Запорізької області. Він був добровольцем батальйону Донбас, брав участь в боях за Іловайськ.

Суд 3 серпня заарештував на 60 днів без права вийти під заставу чотирьох підозрюваних у вбивстві Олешка: Артема Матюшина (визнаний як безпосередній убивця), Миколи Ломаку (був за кермом Таврії, на якій Матюшин зник з місця злочину), Олександра Обухова (був за кермом автомобіля Mazda, на якому пересувалися підозрювані і на якому стежили за Олешком) і Максима Владимиренкова (знаходився в автомобілі Mazda, на який пересіли підозрювані після вбивства Олешка).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: