Богдан розповів, що буде замість параду на День Незалежності

Читать на русском
Богдан заявив, що в Україні буде започаткована нова традиція святкування Дня Незалежності і цього року організацією заходу займається відомий український режисер.
Ілюстративне фото.

Очільник офісу президента Андрій Богдан заявив, що в Україні буде започаткована нова традиція святкування Дня Незалежності і цього року організацією заходу займається відомий український режисер.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав на брифінгу у вівторок.

У мережі обговорюють рішення Зеленського щодо військового параду на День НезалежностіВійськовий парад на День Незалежності цьогоріч не проводитимуть. Президент Володимир Зеленський анонсував новий формат свята.

За його словами, цього року Україна святкуватиме День незалежності у новому форматі. «Відбудеться хода гідності - вшанування всіх, кого шанує Україна», - сказав він.

Зокрема, додав, що у ході візьмуть участь представники різних військ, учасники АТО, медики, вчителі, волонтери і керівництво держави.

Також Богдан зазначив, що після ходи президент Володимир Зеленський звернеться до людей з промовою, після чого буде «грандіозний концерт», організацією якого займається відомий український режисер. Його імені він не назвав.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що скасовує військовий парад на День Незалежності 24 серпня, а зекономлені кошти пропонує віддати військовим у вигляді премій. Водночас, Зеленський пообіцяв, що святкувати Незалежність все одно будуть: у «новому форматі».

П'ятий президент Петро Порошенко назвав це рішення свого наступника «не дуже далекоглядним».

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман підтримав ініціативу президента Володимира Зеленського про направлення 300 мільйонів на премії військовим, але запропонував знайти кошти на проведення параду на День Незалежності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: