Парубій закликає вийти на Хрещатик у День Незалежності

Читать на русском
Голова Верховної ради України Андрій Парубій закликав прийти на Хрещатик у День Незалежності, щоб вшанувати захисників України.

Голова Верховної ради України Андрій Парубій закликав прийти на Хрещатик у День Незалежності, щоб вшанувати захисників України.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав під час відкриття ранкового пленарного засідання ВР.

У мережі обговорюють рішення Зеленського щодо військового параду на День НезалежностіВійськовий парад на День Незалежності цьогоріч не проводитимуть. Президент Володимир Зеленський анонсував новий формат свята.

Парубій закликав взяти із собою бойові прапори та прапори, з якими захищали Україну, а також оголосити гасло «Слава Україні!».

«Вшанувати безсмертний подвиг українських героїв, закликаю всіх, хто боровся й воював за свободу України, учасників Революції Гідності, ветеранів російсько-української війни, волонтерів, військових, 24 серпня 2019 року вийти на Хрещатик і пройти парадом Незалежності головною вулицею держави», – зазначив голова Ради.

«Я буду там разом із вами. До зустрічі на Хрещатику в День Незалежності України», – додав він.

Раніше, Зеленський заявив, що цього року військовий парад до Дня Незалежності України не відбудеться. Він зазначив, що гроші, які були виділені на проведення військового параду, будуть перераховані українським військовим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: