Емоція перемагає стратегію. В чому найбільша загроза для Зеленського?

Читать на русском
Петро Охотінполіттехнолог

Зелена хвиля змиває звичне уявлення про політику та кампанії. Емоція перемагає стратегії в більшості округів. У «Слуги народу» буде багато мандатів. Чи пройдуть випробування?

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політтехнолог Петро Охотін, передає «Слово і Діло».

«У таборах була колись приказка «Не маленькая пайка губит, а большая». Чи зможе «Слуга народу» з‘їсти цю саму «велику пайку»?», – зазначив Охотін.

На його переконання, основна загроза для Володимира Зеленськиого після виборів – це створення затишного болота, яке віддалятиме його від реальності. Це граблі, на які наступали Ющенко, Янукович і Порошенко.

Вихід із цієї загрози – формування проектних робочих груп, які випрацьовуватимуть рішення, уточнив він.

Другий місяць роботи Офісу президента України: як команда Зеленського виконує обіцянкиСлово і Діло регулярно стежить за тим, що обіцяють політики та чиновники. Цього разу підбиваємо підсумки двох місяців роботи Офісу президента. Поки що виконують обіцянки там частіше, ніж провалюють.

«Крім усього іншого, це може створити також кадровий резерв. До цього резерву можуть увійти фахівці, науковці, бізнесмени. Усі, хто не цурається рутинної роботи. У тому числі кандидати, які йшли з цінностями нових сил, проте програли тренду на Зе», – підкреслив експерт.

Політичні фігури ходитимуть на ефіри. Велика потреба буде в досвідчених фахівцях, які вміють вибудовувати процеси, додав він.

«На нас чекає цікавий рік. Шоу-біз так шоу-біз», – резюмував Петро Охотін.

Яким шляхом поведе Україну «зелений» парламент, читайте в авторській колонці.

Як Зеленський виконує обіцянки протягом другого місяця президентства – на інфографіці. Також ми писали, як працює Офіс президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: