Зеленський провів зустріч із майбутніми депутатами

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський зустрівся з народними депутатами від партії «Слуга народу» і закликав не брехати, не красти і не відступати.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з народними депутатами від партії «Слуга народу» і закликав не брехати, не красти і не відступати.

Про це розповів кандидат у списку цієї політсили Данило Гетьманцев, передає «Слово і Діло».

Монокоаліція. Як цим може скористатися Зеленський?Партія Слуга народу набирає понад 43 відсотки голосів і набирає достатньо голосів за мажоритарними округами для монокоаліції.

На зустрічі були практично всі майбутні нардепи від «Слуги народу», обрані як за списком, так і по мажоритарним округам. За словами представника політсили Данила Гетьманцева, на зустрічі обговорювали загальні принципи майбутньої роботи у Верховній Раді.

«Не брехати. Не красти. Не відступати. Це квінтесенція того, що він (Зеленський, - ред.) говорив», - сказав Гетманцев.

Він уточнив, що мова йшла про загальні принципи, на яких буде ґрунтуватися партія під час прийняття рішень.

«Якщо переказати, про що була розмова. Ми говорили про те, як ми зустрілися... про те, чому зустрілися. Він говорив, власне кажучи. Ми сиділи, слухали, але погодилися з ним. Ми говорили про те, для чого ми зустрілися і що плануємо робити. Ми говорили про те, що для нас важливо залишитися в історії держави, не зганьбити себе, свою політичну силу, свої сім'ї... Це така світоглядна основа, на якій ми будемо надалі будувати свої відносини у фракції і свої дії будемо від цього відштовхувати», - уточнив майбутній народний депутат.

Згідно з інформацією, на заході був присутній в.о. голови Служби безпеки України Іван Баканов.

Раніше з'ясувалося, коли Зеленський зустрінеться з Джонсоном.

Також нагадаємо, Зеленський обговорив справу Марківа з прем'єром Італії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: