З'ясувалося, коли Зеленський зустрінеться з Джонсоном

Читать на русском
Борис Джонсон двічі відвідував Україну під час роботи міністром закордонних справ Об'єднаного королівства і тому він знає про ситуацію в Україні, збройномий конфлікт і анексію Криму.

Посол України у Великій Британії Наталя Галібаренко прогнозує, що зустріч нового прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона і президента України Володимира Зеленського буде після того, як Лондон завершить вихід із Європейського союзу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Радіо Свобода.

Повідомляється, що після обрання у фокусі уваги нового прем'єр-міністра буде реалізація «Брексіту».

«Ми б, звичайно, дуже хотіли організувати цей візит у зручний для обох сторін час. Ми, звичайно, об'єктивно даємо час Великій Британії на реалізацію Брексіту до 31 жовтня, але після того моменту, думаю, буде робитися все для того, щоб ми організували повноцінний двосторонній контакт між двома лідерами», - сказала посол.

Також Галібаренко зазначила, що Борис Джонсон двічі відвідував Україну під час роботи міністром закордонних справ Об'єднаного королівства і тому він знає про ситуацію в Україні, збройномий конфлікт і анексію Криму.

Нагадаємо, сьогодні лідер консервативної партії Великобританії Борис Джонсон офіційно став главою кабінету міністрів Британії. Таким чином, він змінив на цій посаді Терезу Мей.

Також відзначимо, Зеленський привітав Джонсона з обранням на посаду прем'єра Британії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: