Убивство Гандзюк: активісти звернулися до Зеленського

Читать на русском
Після новин про зупинку слідства по Мангеру активісти звернулися до президента з проханням вплинути на дії Генпрокуратури.

Активісти ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?» звернулися до президента України Володимира Зеленського з проханням вплинути на роботу Генеральної прокуратури в справі про вбивство Гандзюк.

Звернення активісти опублікували на сторінці ініціативи у Facebook у середу, 24 липня, пише «Слово і Діло».

Приводом звернення стала інформація про те, що ГПУ зупинила слідство в справі Гандзюк, у якому підозрюваними фігурують голова Херсонської облради Владислав Мангер і Олексій Левін, для виконання міжнародно-правових доручень.

«Володимир Зеленський, минулого тижня Ви говорили, що справа Катерини Гандзюк і покарання винних у вбивстві нашої подруги для Вас є принциповим питанням. Уже сьогодні Ви можете довести, що це, дійсно, так, вирішивши проблему, що склалася, завдяки Юрію Луценкові. Вимагаємо від Вас і Вашої команди терміново звернути належну увагу на справу Катерини Гандзюк і змусити Генпрокуратуру просто робити свою роботу», - сказано у зверненні.

Активісти зазначили, що очікують рішення вищезгаданої проблеми без акцій ініціативи біля будівлі Офісу президента.

Нагадаємо, що раніше Генеральна прокуратура зупинила досудове розслідування щодо Владислава Мангера і Олексія Левіна.

У СБУ повідомили, що дві дружини, син і донька Мангера перераховували гроші за кордон підозрюваному в організації вбивства активістки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: