«Справа Дубневича»: працівниці УЗ продовжили обов'язки

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив прохання антикорупційного прокурора про продовження обов'язків економісту відділу філії УЗ.

Суд до 9 вересня продовжив дію обов'язків, покладених на провідного економіста філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Українська залізниця» Тетяну Клепак, яку Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у заволодінні понад 93 мільйонів гривень УЗ, так званої справи «народного депутата Ярослава Дубневича».

Таке рішення 12 липня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Марія Зелінська за результатами розгляду клопотання САП, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП Віталій Пономаренко просив суд продовжити дію всіх процесуальних обов'язків, покладених на Клепак, зокрема, прибувати за кожним викликом та вимогою; повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи, а також утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними.

Вивчивши клопотання, суддя Зелінська задовольнила його.

Нагадаємо, працівниці філії УЗ продовжили обов'язки. Також залізничнику повернули закордонні паспорти, як і директору заводу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: