Колишній топ-менеджер ПриватБанку став експертом антикорупційних проектів Офісу президента та СБУ

Читать на русском
Дмитро Дубілет заявив, що його запросили взяти участь у крутих проєктах боротьби з корупцією, які організовують Офіс президента, СБУ й інші держоргани.

Колишній заступник голови правління ПриватБанку Дмитро Дубілет заявив, що його запросили взяти участь у «крутих проєктах боротьби з корупцією», які організовують Офіс президента, СБУ й інші держоргани.

Про це він повідомив у фейсбуці, пише «Слово і Діло».

«Мене запросили взяти участь у декількох крутих проєктах боротьби з корупцією в Україні. Я в них беру участь як експерт з інформаційних технологій. Робота відбувається разом з Офісом президента, СБУ і низкою інших держорганів», - сказав він.

Пізніше ЗМІ повідомили, що Дмитро Дубілет призначений радником голови СБУ по боротьбі з корупцією за допомогою технологій.

Нагадаємо, що Дубілет-молодший - син колишнього голови правління ПриватБанку Олександра Дубілета. До націоналізації ПриватБанку - з 10 травня 2011 року по 20 грудня 2016 року - він працював IT-директором і заступником голови правління.

Результати незалежного розслідування компанії Kroll показали, що ПриватБанк до націоналізації був об'єктом масштабних і скоординованих шахрайських дій як мінімум протягом десяти років. Це призвело до заподіяння банкові збитків щонайменше на 5,5 млрд доларів США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: