Націоналісти пікетували СБУ через Медведчука

Читать на русском
Представники праворадикальних і націоналістичних сил провели під будівлею СБУ в Києві акцію протесту проти дій  Медведчука.

Представники праворадикальних і націоналістичних сил провели під будівлею СБУ в Києві акцію протесту проти дій кума президента РФ, одного з лідерів партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука.

Як пише «Слово і Діло», в акції брали участь Нацкорпус, ГО «Речовий доказ» та інші організації, інформує «Громадське».

Чи позбавлять NewsOne ліцензії через спроби провести телеміст із російським телеканаломЮрист не бачить особливих перспектив у справі про державну зраду, яку відкрила Генпрокуратура щодо спроби українського телеканалу провести телеміст з РФ.

Протестувальники палили фаєри.

Зазначається, що акція мала відбутися під стінами телеканалу «112 Україна», але організатори перенесли її під СБУ через обстріл будівлі телеканалу з гранатомета.

Водночас екс-керівник одеського «Правого сектора» Сергій Стерненко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що вимогою акції є ув'язнення Медведчука.

Раніше СБУ відреагувала на обстріл телеканалу у Києві.

Також у мережі опублікували відео з камер спостереження, на якому зафіксовано момент пострілу в будівлю телеканалу «112 Україна». На відео видно звідки стріляв зловмисник та момент вибуху снаряду.

Нагадаємо, вночі 13 липня на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі Києва невідомий здійснив постріл з гранатомету в фасад будівлі телеканалу «112 Україна». В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Поліція отримала повідомлення про вибух на Дегтярівській близько 4-ї години ночі. На місці події правоохоронці виявили відстріляний тубус гранатомету. Поліція кваліфікувала подію як терористичний акт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: