Медведчук і Бойко проводять нові «переговори» з керівництвом РФ

Читать на русском
Медведчук і народний депутат Юрій Бойко прибули до Росії для нових переговорів із російським прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим.

Голова політичної ради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук і народний депутат Юрій Бойко прибули до Росії для нових переговорів з російським прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє ТАСС.

Як повідомляється, зараз в московському офісі «Єдиної Росії» пвідбувається зустріч російського прем'єра Медведєва з Медведчуком, Бойком, а також із Вадимом Рабіновичем та Тарасом Козаком.

Відзначається, що сторони обговорюють відновлення політичного діалогу між російськими та українськими партіями. За словами Медведчука, це «елемент мирного діалогу».

Також під час зустрічі було порушено тему відновлення миру на сході України. Медведчук зазначив, що, на його думку, досягти миру на Донбасі неможливо без співпраці з Росією.

Нагадаємо, це не перша поїздка політиків до РФ.

В Україні 21 липня відбудуться позачергові вибори до Ради.

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: