Націоналісти висунули ультиматум Зеленському – відео

Читать на русском
Націоналісти вимагають, щоб Зеленський адекватно відреагував на анонсований телеміст між російськими пропагандистами з телеканалу Росія24 та пропагандистами з телеканалу Newsone.

Об’єднані націоналісти вимагають, щоб президент України Володимир Зеленський адекватно відреагував на анонсований телеміст між російськими пропагандистами з телеканалу «Росія24» та пропагандистами з телеканалу Newsone.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив лідер партії «Національний корпус» Андрій Білецький у відеоблозі.

«Мета цієї інформаційної диверсії – очевидна. Програма максимум – символічно поставити Україну в принизливу позу розкаяння і капітуляції перед силою РФ, додати Медведчуку балів перед виборами. Програма мінімум, якщо не вийде – показати, що ініціативи миру між Україною та РФ зривають «фашисти» і, знову ж-таки, додати балів Медведчуку перед виборами», - написав він.

Андрій Білецький: даємо Зеленському 24 годиниНаціональний Корпус

Білецький наголосив, що «українським націоналістам, треба поговорити з президентом Володимиром Зеленським.

«Ми даємо Володимиру Зеленському добу на адекватну (!!!) відповідь на інформаційний шабаш, який готує Кремль тут, у Києві. Відповідь має бути адекватною. Лідера держави, яка перебуває у стані війни. Не клоуна, не артиста з олігархічних корпоративів, а Президента. Інакше відповідь «зеленим чоловічкам» Кремля почнуть давати «чорні чоловічки». Думай. Те.», - заявив він.

Нагадаємо, 7 липня ведучий програми «Вести недели» на російському пропагандистському каналі «Россия 24» Дмитро Кісельов анонсував проведення телемосту «Треба поговорити», який заплановано на 12 липня і відбудеться спільно з українським телеканалом NewsOne, який входить до медіа-групи кума Путіна Віктора Медведчука.

Раніше Андрій Білецький розповів, що націоналістичні партії та організації планують після виборів об'єднатися в єдиний національний блок.

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: