Зеленський розповів, про що говорив із Путіним

Читать на русском
Звільнення моряків було центральною темою бесіди з Путіним, підкреслив президент України. За словами Зеленського, він зважився на телефонну розмову з Путіним, оскільки заради полегшення долі затриманих він готовий на багато що.

Головним питанням, за яким глава української держави Володимир Зеленський має намір вести подальші переговори із президентом РФ Володимиром Путіним, є звільнення затриманих російською владою моряків.

Навіщо Зеленський телефонував Путіну?11 липня президент України вперше провів телефонну розмову з президентом Російської Федерації. Оцінили такий крок експерти.

Про це Зеленський повідомив на зустрічі з матерями моряків в Кривому Розі, передає «Слово і Діло».

«Ми зараз грунтовно ведемо це питання, щоб забрати наших. У мене корона з голови не спаде, тому що життя хлопців - найголовніше. Моїм головним йому (Путіну. - ред.) питанням було: чи готові вони віддати їх. Віддайте нам всіх наших», - сказав український лідер.

Звільнення моряків стало центральною темою бесіди з Путіним, підкреслив президент України. За словами Зеленського, він зважився на телефонну розмову з Путіним, оскільки заради полегшення долі затриманих він готовий багато на що.

На зустрічі з матеріями Зеленський також заявив про намір реалізовувати свої обіцянки в будь-якому форматі - в «мінському, нормандському та інших».

Раніше Путін відповів на пропозицію України про новий формат переговорів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: