Президент представив очільнка Херсонщини

Читать на русском

Президент Володимир Зеленський призначив головою Херсонської облдержадміністрації екс-заступника міністра оборони Юрія Гусєва.

Як пише «Слово і Діло», Зеленський представив новопризначеного голову ОДА на нараді в Херсоні в суботу, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Хочу вас привітати з новим головою Херсонської облдержадміністрації... і хочу підписати указ про призначення Гусєва Юрія Веніаміновича. Можна поаплодувати», - сказав Зеленський, підписав відповідний документ і передав Гусєву посвідчення.

Одним з пріоритетів роботи нового голови ОДА президент назвав облаштування інфраструктури контрольних пунктів в'їзду/виїзду (КПВВ) в Херсонській області на адмінкордоні з окупованим Кримом.

У свою чергу Гусєв зазначив, що з сьогоднішнього дня в області стартує пілотна програма, згідно з якою голів райдержадміністрацій області, а також заступників голови ОДА набиратимуть з кадрової програми Lift.

Зеленський вимагає від в.о. керівника ДФС написати заяву на звільненняПрезидент Володимир Зеленський вимагає від голови Державної фіскальної служби України Олександра Власова написати заяву про звільнення.

«Хто хоче працювати в команді президента, у вертикалі президента в Херсонській області, заходьте прямо зараз на сайт Lift ... платформа, яку президент анонсував на iForum, залишайте свої координати, залишайте свої резюме. Працюватиме команда, яка відбиратиме цих людей – ті, хто пройде у фінал, отримають співбесіди зі мною, з командою офісу президента, і найкращі керуватимуть райдержадміністраціями, і можливо стануть заступниками голови ОДА», - сказав Гусєв.

Нагадаємо, 26 червня Кабінет міністрів на своєму засіданні підтримав призначення 8 голів ОДА, чиї кандидатури запропонував президент Зеленський. Зокрема, головою Херсонської ОДА пропонувалося призначити Юрія Гусєва.

Раніше Юрій Гусєв значився під №41 у виборчому списку партії «Слуга народу». Однак 13 червня він повідомив про рішення не брати участі у парламентських виборах, але залишається в команді Зеленського і допомагатиме їй «в іншій ролі».

Також сьогодні Зеленський заявив, що поки не буде призначати Андрія Андрейчикова головою Одеської ОДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: